Vil du gå til hundetræning i Slagelse?

Vi er en lokalforening under Danmarks civile Hundeførerforening, der har i alt 6 kredse fordelt over hele Danmark. DcH Slagelse er således en forkortelse af Slagelse civile Hundeførerforening.I hver kreds findes et antal lokalforeninger og det er i disse, det egentlige hundearbejde foregår og træning tilbydes.

Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner og færdigheder til konkurrencesport, dels at medvirke til fremme og forbedringer af vilkårene for hunde generelt. DcH Slagelse er en forening, der tilbyder træning i DcH klasserne C, B, A og E (lydighed), IPO, Rally lydighed. Derudover tilbydes træning på begynderhold som er ca. 10 træningslektioner fordelt på 1 ugentlig time. 

DcH er for alle!

Store som små, med og uden stamtavle, uanset race, unge som ældre…. Alle er velkomne til hundetræning hos os! DcH er også stedet, hvor vi får glade oplevelser med vores hund, uanset om vi ”kun” træner en time om ugen eller vi træner på konkurrenceplan. Her er altid mennesker, der er friske på en hundesnak og mange erfaringer bliver udvekslet i klubhuset over en kop kaffe.


Hver lokalforening i DcH råder over et antal trænere som alle har en ca. 1 årig uddannelse. Uddannelsen er landsdækkende, hvilket sikrer en ensartet og høj kvalitet af undervisning i alle lokalforeninger. 

Ikke alle lokalforeninger udbyder samme hold, her tænkes specielt på IPO, Rally og agillity. Er du interesseret i agillity, tilbyder DcH Slagelse pt. ikke dette, hvorfor du opfordres til at forhøre dig i de enkelte lokalforeninger. DcH’s egne programmer C, B, A og E udbydes i alle lokalforeninger, læs mere om disse under
 DcH’s officielle hjemmeside.