Trænere

Jesper Johansen

Formand, bestyrrelse, husråd og træner


Træner på: C-konkurrencehold 

Christina Gjermandsen

Træner
Jeg startede i dch i 2014 med min Golden retriever, Aygo. Jeg startede fordi min hund var et år gammel, da jeg købte ham og min plan var bare at vi skulle lære hinanden godt at kende, han skulle komme når jeg kaldte og gå pænt i snor. Mine planer blev dog hurtigt erstattet af drømme om konkurrencer i lydighed og drømmen om at få en masse viden om hunde og kunne dele det med andre hundeførere.

Jeg blev uddannet træner i lydighed i foråret 2016 og går fortsat på efteruddannelser for at udvikle mig og blive endnu dygtigere. Det betyder at jeg bruger de nyeste metoder/princippet inden for hundetræning. Jeg brænder for at give både hundeførere og hunde en positiv oplevelse på træningsbanen. Jeg synes det er super fedt at være med til at ruste hundeførere til konkurrencer. Det vigtigste er dog for mig, at vi alle har en fed fritidsinteresse, med masser af positiv læring, udvikling og socialt samvær.

Træner på: C-Konkurrencehold

 

Stephanie Nielsen

Webansvarlig og træner.
Jeg startede i dch i 09 med min første hund, Eyvo og blev hurtig nidt af at træne med hund.
Jeg begyndte uddannelsen som træner i 2014 og har nu Grundkursus samt lydighedskursus afsluttet.
Det betyder at jeg bruger de nyeste metoder/princippet inden for hundetræning. 

Mine værdier som træner er evnen og lysten til at lærer fra mig, hjælpe andre på vej med deres hund(e), og give en positiv oplevelse med hundetræning. 

Jeg træner selv på Ekspert Rallyhold.

Træner på: C-Hold Øvet (hjælper)

Charlotte Steinmann

Træner, aktivitets udvalg
Jeg startede i DCH i 2014, da jeg fik hundehvalp og fandt ud af, at der er plads til store som små hunderacer, blev jeg bidt af det og blev efter et årstid spurgt om ikke at blive træner var noget for mig.
Jeg tog springet og har aldrig fortrudt det. Jeg prøver til hver en tid og yde mit bedste og være yderst positiv både for hund og hundefører. Og er altid klar på at hjælpe hvor jeg kan.


Træner på: Rally-holdene samt c-øvet hold og c-nybegynder hold

Peter Gensø

Træner


Træner på: 
IPO-Holdet

Tom Egballe

Træner
Jeg startede i DCH Slagelse, på hvalpeholdet i 2013 med min Hol-La-Gold-Spids, en nem og skøn hund at træne. 1 1/2 år senere fik jeg så også en schæferhund som jeg så også tilmeldte på hvalpehold, tænkte mange gange den vinter at det var vist en fejl at han skulle være en del af min familie. Det var dog også en øjenåbner for hvor forskellige vores skønne hunde er, og det gav mig lysten til at blive træner. Alle vores hunde er forskellige og har deres egen personlighed. De ønsker jeg har som træner er at kunne vise en hundefører hvor dygtig deres hund er og derved gøre ham/hende glad og mod på at blive dygtigere. 

Træner på: Junior og hvalpe hold

Olen Larsen

Træner på: B konkurrence hold

Kim Mortensen

-Træner på: 

.

Træner på: 

Aspiranter